Ooracupuncturiste Zhihong Yang

zhihong yang

De ooracupuncturiste Zhihong Yang studeerde af als ooracupuncturiste in China. Ze heeft goede ervaring op het gebied van gewichtsafname.

Mevrouw Zhihong Yang is sinds 2006 actief.  Haar praktijk was sinds 2006 in Oldenzaal gevestigd. Vanaf 2019 is de praktijk weer gevestigd in Enschede.

Vanaf 2011 op locatie in Schiedam, 2015 op locatie in Amstelveen. De praktijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. [parkeren is gratis]

Han Lammers

Han Lammers

Han Lammers  is werkzaam als presentatie medewerker. Hij specialiseerde zich in de communicatie en presentatie binnen onze praktijk.

Met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van communicatieve vaardigheden en zijn enthousiasme begeleidt hij onze cliënten zorgvuldig tot hun succes.

Denkt u erover om te stoppen met roken! Bij Zhihong Yang Ooracupunctuur praktijk kunt u ook terecht om te stoppen met roken.

———————————————————————————————————————

Hoofdvestiging Oldenzaal is verhuisd.

De hoofdvestiging Oldenzaal is sinds 1 januari 2019 verhuisd naar Enschede. Het oude telefoonnummer is komen te vervallen voor alle 3 locaties, ons nieuwe telefoonnummer is ook van toepassing op de locatie Schiedam en Amstelveen.

Het nieuwe adres is:
Themislaan 4
7534  HL Enschede
Telefoonnummer : 053-7858516  of Mobiel: 0623343126
E-mail: info@gewichtafname.nl

—————————————————————————————————————————————————————————————–